16 Ekim 2013 Çarşamba

3D yazıcılar

Günümüzün giderek daha rekabetçi pazarda zaman-to-market için araştırma, geliştirme ve yeni ürün anahtar başarı faktörü pazarlama şirketleri. Takı, Ayakkabı, endüstriyel tasarım gibi birçok sanayi, otomotiv ve tıbbi sanayi prototipleme konseptinden satılabilir ürün için harekete geçme zamanı ve maliyetleri önemli ölçüde azaltır. Prototip üretim maliyet etkileri nedeniyle geç devlet kalkınma ayrılmış durumda iken onlarca yıldır teknisyenler CAD sistemleri ürünleri, tasarım ve sınama ile çalışmaktayız.1990 S hızlı prototipleme gelişiyle bu maliyeti şirketlerin hızlı ve etkili bir şekilde 3d modeller oluşturabilir böylece haline getirilmesini sağlar. Ancak yalnızca son yıllarda 3d yazıcılar böylece prototipleme ağır sanayi ve ofis ortamı içine alma finansal olarak küçük ve orta ölçekli işletme için erişilebilir olmuştur. Şimdi de mümkün materials.3D yazıcıların aynı anda mevduat farklı türleri için teklif ürün geliştiricileri yeteneği bu.


Bir asma izlemek için video gereken zaman, dişlerini fırçalama ayrıntılı bir iş yapabilirsiniz. Blizzident, yeni 3D baskılı fırçası, 600 kıllar ile kaplı bir dişlik gibi görünüyor. Ağzını 3D kopyalamaya ısır ve hangi aynı anda tüm dişlerin temiz kıllar üzerine dişlerini gıcırdatıyorsun.


Minyatür insan organlarını 3D baskı tarafından yapılan "daha iyi uyuşturucu testi sağlayan beden bir çip" oluşturabilirsiniz. Fütüristik bir fikir ABD Savunma Bakanlığının 24 milyon dolar tarafından desteklenen yeni bioprinting bir proje haline gelmiştir. 2 İnç bir çip "beden" insan vücudu için tehlikeli hastalıklar nasıl tepki anlamak için gerçekçi bir deneme alanı temsil eder, kimyasal savaş ajanları ve yeni ilaçlar biyolojik ya da kimyasal saldırılara karşı savunmak tasarlanmıştır.


Roket motorları için 3D baskılı parçalar kullanarak NASAın ilk denemesi henüz onun en büyük ve en sıcak, testi geçti. Bugüne kadar bir roket motoru enjektör inşa en büyük 3D baskılı roket bölümü büyük bir sıcak yangın test kurtuldu. Enjektör 10 kat daha fazla itme 3D yazdırmadan önce ilan Uzay Ajansı tarafından yapılan herhangi bir enjektör daha oluşturulur. NASA video 3D baskılı roket-bölüm testi hayat Ajansın Marshall Uzay Uçuş Merkezi Huntsville, ala yanan motor gösterir


3D baskı başlangıç soyut kavram daha somut hale getirir Elon miskin Hyperloop yüksek hızlı ulaşım sistemi bir modeli tasarlamıştır. Misk, hepsine motorlar ve SpaceX, ünlü girişimci ortaya Hyperloop taşıma sistemi için alfa tasarımlar 12 Ağustos. Güneş enerjisi sistemi hızlarda tüpler içinde 760 mil hızında yolculuk ederdi yolcu kapsül ile tasarım kavramsallaştırmaya.


Piyasada yeni bir kulak için? Şansın varmış. Çindeki araştırmacılar bildirildi gerçek dokudan yapılmış bir kulak kıkırdak örneği yazdırmak için özel 3D yazıcı kullanıyorsunuz. Hangzhou Dianzi Üniversitesindeki araştırmacılar, 3D yazıcı dünya göre Regenovo, adlı bir 3D doku yazıcıyı icat etti. Video açıklandığı gibi yazıcıya bir saat içinde bir kulak kıkırdak örneği (4-5 inç uzunluğunda) veya karaciğer örneği oluşturabilir.


Brown sizin için ne yapabilirim? İşe başlamak için küçük bir işletme sahibi veya bir girişimci vardır, UPS saklamak paket teslimat şirketi kullanma şeklinizi kökten değiştiren yeni bir hizmet yuvarlanmaya ise: sitede 3D baskı. Hizmet öncelikle onun San Diego alan yerlerde atılır. UPS, şirketlerin hızlı ve ucuza modelleri ve prototiplerini üretmeyi planladıkları öğeleri oluşturabilir böylece 3D baskı teklif ediyor diyor.


Bu sabahki baskı "İlk için biliyorum," biz üzerinde dijital dünyada neler oluyor bilmek bulundurduğunuz bir dizi hoş geldiniz. Bugün üç özellikle ilginç hikayeler arıyoruz. Amazon kazanç hedefine rağmen sağlam gelir ve satış çeyrek kaçırdın. Geçen yılki 12.8 milyar dolar üzerinden 15.7 milyar dolar gelir, perakendeci bildirdi ancak deneyimli bir kaybı çalışma--düzgünce 7 milyon dolar kar mahsup 7.000.000 $ geçen yıl güvenli.


Ne ilk tamamen 3D baskılı tüfek eylem gibi görünüyor gösteren bir video için YouTube Çarşamba günü tarih oldu. "Boz sabitlenmiş bir tezgah ve (muhtemelen video ThreeD Alto Tarih kullanıcı) ateş adam," denilen plastik tüfek video gösterir test ateş için tetikleyici bağlı string bir parça çekerek.


Sörf artılar ve yeni başlayanlar hem devam eden bir Kickstarter proje özel Komiteler 3D baskılı suda sürme elde edilen gerçek verilere dayalı tasarımı istiyor bir şirket tarafından ilgisini. Chicago tabanlı MADE anakartlar daha da geliştirmek, yelken, uçurtma, sörf ve kürek "SmartBoards." Kickstarter üzerinde 450.000 $ yükseltmek için çalışıyor MADEın cilt mobil app iOS ve Android için kullanarak, müşteriler ne kurulu kendi beden ve etkinlik için en iyisi olduğunu anlamaya, ve yapılan özel oluşturan.


Düşündüğünüz zaman moda ve teknik sanayi çok farklı değildir. Her ikisi de insanların günlük kullanmak, son derece kararsız trendleri takip ve kesme kenarında kalan üzerine ısrar ürünleri oluşturun. Unsurprising, o zaman, bu iki dünya sonunda çarpıştığında. Tech yıldır moda sektöründe bir varlık iken, sadece 3D baskı tasarımcıları onların süreci yeniden gözden geçirmek için bir yol olarak kadar kırpılmış ki son iki oldu.


LEGOs seviyorsan, onları gerçek bir ev inşa hayal. Ve 3D yazıcılar kabaran popülaritesi ile böyle bir rüya ulaşmak içinde iyi görünüyor. Nick Johnson, Emlak blog Movoto, sözcüsü ne 3D-baskılı bir ev inşa etmek için alacağını bulmak için karar verdi. "Nedeniyle olduğumuzu verilen bu kendi 3D yazıcı ofiste Movoto yakında, ben hoş çok daha teknolojisini tanıttı, olasılıklar heyecanlı olamazdı olsun" Johnson bir şirket blog yazı yazdı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder