21 Kasım 2013 Perşembe

Google Blog Arama Link operatör giderir

Tüm E-çözümler projektör |





Birkaç hafta önce biz Google algoritma Google Blog arama endeksleme blogroll sabit, ama henüz blogrolls içinde bulunan bağlantıları döndürülen bağlantı operatörü, sabit değil bildirdi. Google son zamanlarda değil blogroll blog arama link işletmen komutu için sayısı bağlantıları için bağlantı işleci Blog aramak için güncelleştirdi.


Bu sabah Arama Motoru Roundtable bildirildiği gibi Jeremy Hylton Google Google Blog Search dedi "artık çoğu ya da ortaya çıkan tüm bağlantıları blogroll veya sadece klişe diğer bölümleri sayfa bırakır."


Google Blog arama dahil olmak üzere, bazı durumlarda site blogroll ve demirbaş kısımları blog yazının tam metin dizinlemesi başladığı bu sorunu tarihi Kasım ayı. Boyunca, Google bu dedektörler benzersiz içerik için tweaking üzerinde çalışmaktadır ve güncellemesi birkaç gün önce itti ve şimdi bağlantı işlecini (yani bağlantı: www.example.com) güncelledi.


Erken testlerim çok olumlu sonuçlar gösterir, ancak bu Google Gruplar iplik biliyorsun Jeremy bildirin lütfen herhangi bir sorun bulmak.


İle ilgili konular: Kanal: Tüketici | Google: Blog Arama | Google: Webde arama | Son Haberler


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Google sessizce Rolls-Out "Yakın alıcı ulaşmak için hedef çarşı içinde alıcı"


TV, Filmler, haber konuları, günlüğü gönderileri, Waze veri deposundaki anımsatıcıları & daha almak Google şimdi ekler


Sosyal medya pazarlama taktikleri-Las Vegasın önümüzdeki hafta çalışmak


Vitrinler popüler videolar ile ilgili sanatçılar & albüm listeleri Bing yeni müzik Video Arama sonuçları sayfası


Bing satış potansiyeli Microsoft CEOsu Elop düşünün


Infographic: Google yazarlık sorunları, adım adım bir akış sorunlarını giderme


@sengineland izle


Herkes ne cevapsız Hummingbird hakkında: Gelecekte SEO sosyal sinyalleri: bağlantılı resimler açık veri (lod olarak) arama: Microsoft Soda olabilir, Brin ve Page Pegmen ve Panda Park potansiyel Microsoft CEOsu Elop Bing satan dikkate alacağını


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder